Blocul „Victorie” își extinde influența în țară: A fost formată o nouă fracțiune în Consiliul Municipal Bălți
21/06/2024

Blocul „Victorie” își extinde influența în țară: A fost formată o nouă fracțiune în Consiliul Municipal Bălți

Blocul politic „Victorie” își extinde prezența la nivel regional, devenind o forță politică și mai activă, inclusiv la nivel local. Consilierii din partidele „Forța de Alternativă și de Salvare a Moldovei” („Pentru Bălți”) și „Renaștere” din Consiliul Municipal Bălți au creat o nouă fracțiune în forul legislativ al capitalei de nord, care va reprezenta blocul condus de Ilan Șor.

Președintele fracțiunii a devenit Veaceslav Jukov din partidul „Renaștere”, iar secretar – Anastasia Svetlicinîi din partidul „Forța de Alternativă și de Salvare a Moldovei”.

Membrii noii fracțiuni din Consiliul Municipal Bălți au subliniat că blocul „Victorie” activează de mult timp în municipiu, acordând o mare atenție proiectelor sociale și de infrastructură, iar în curând vor începe altele noi.

„Această unire este un pas important pentru dezvoltarea Bălțiului. Cu sprijinul liderului blocului, Ilan Șor, în curând va începe construcția unui parc de distracții și recreere pentru întreaga familie, Nordland. Acesta va deveni un nou centru de atracție al capitalei de nord, gratuit și accesibil pentru toți locuitorii și oaspeții Moldovei. De asemenea, în oraș vor fi implementate toate proiectele promise bălțenilor. Acestea includ, desigur, reparația și reconstrucția curților, parcului Victoriei și alte inițiative importante de infrastructură și sociale. Intenționăm să lucrăm cu mult entuziasm și energie pentru a face din Bălți un oraș prosper”, a menționat Anastasia Svetlicinîi pe paginile sale de pe rețelele de socializare.

Precizăm că, înainte de crearea fracțiunii blocului „Victorie”, consilierii din partidul „Forța de Alternativă și de Salvare a Moldovei” reprezentau în consiliu fracțiunea „Pentru Bălți”.