Ilan Șor către activul echipei: “Împreună reprezentăm astăzi o forță politică puternică”
29/04/2024

Ilan Șor către activul echipei: “Împreună reprezentăm astăzi o forță politică puternică”

Ilan Șor a organizat noi întâlniri cu echipa sa - blocul politic „Victorie” la Moscova. La acestea au participat activiști din Găgăuzia, Taraclia, Bălți și Orhei.

În urma unor astfel de reuniuni, se simte un mare sprijin și entuziasm, opoziția moldovenească unită de dragul bunăstării țării natale, a spus Șor.

„Era de așteptat, regimul Sandu a reacționat la succesele noastre cu cruzimea și prostia sa obișnuită. Participanții la evenimentele noastre sunt reținuți în mod constant pe aeroportul din Chișinău fără niciun motiv. Li se iau banii și telefoanele. Dar aceste încercări de a ne intimida nu funcționează. Autoritățile sunt în agonie, se tem de noi. Iar acesta este un semn că suntem pe calea cea bună! Regimul Sandu - PAS își dă seama că zilele sale sunt numărate. În curând vom scăpa Moldova noastră dragă de „ciuma galbenă”! - a declarat politicianul.

Săptămâna trecută a fost marcată de un alt eveniment - crearea organizației non-profit „Eurasia”, care, potrivit lui Șor, are menirea de a susține inițiativele umanitare ale țărilor CSI.

Liderul blocului „Victorie” a spus că, împreună cu cei care gândesc la fel ca el, va povesti despre aceasta în Moldova: „Acum, tinerii, jurnaliștii, antreprenorii, sportivii vor avea mai multe posibilități de a participa la proiecte pe teritoriul Comunității. Aceasta este o alternativă serioasă la fondurile occidentale care distrug țara de mulți ani”.