Proiectul „Din tot sufletul” al lui Ilan Șor continuă să bucure familiile din întreaga țară: sărbătoarea este populară în rândul tuturor categoriilor de vârstă!
21/08/2024

Proiectul „Din tot sufletul” al lui Ilan Șor continuă să bucure familiile din întreaga țară: sărbătoarea este populară în rândul tuturor categoriilor de vârstă!

Proiectul „Din tot sufletul”, îndrăgit de toată Moldova, lansat anterior de liderul blocului politic „Victorie” Ilan Șor, continuă să consolideze familiile și să promoveze valorile tradiționale în diverse colțuri ale țării. În weekend, în mai multe localități au fost organizate evenimente cu un program distractiv variat.

În sectorul Buiucani din Chișinău au avut loc două serate memorabile, inclusiv în cartierul Sculeni.

Sute de locuitori s-au reunit ca să asculte muzică și să danseze, să participe la jocuri interactive și să se odihnească în zone de relaxare. Maturii au încins atmosfera pe ringul de dans, iar copiii s-au putut distra împreună cu animatorii.

Cei prezenți au avut parte de gustări gratuite!

„Suntem încântați de atmosfera de aici. Avem ocazia să ne distrăm de minune și să socializăm. Blocul „Victorie” a organizat totul perfect, astfel încât să ne simțim cu adevărat bine. Mulțumim lui Ilan Șor pentru grijă și ajutor”, a spus Cristina, o locuitoare a Chișinăului.

„Muzica este fascinantă, pe gustul meu. Nici nu îmi aduc aminte când ultima dată m-am distrat atât de bine. Îmi place că Ilan Șor are grijă și de pensionari. La noi în Chișinău nu există posibilități de distracție pentru pensionari. Parcă am întinerit. Socializăm cu oameni de aceeași vârstă. De asemenea, îmi place că sunt organizate programe distractive pentru toate categoriile de vârstă”, a spus Maria, o pensionară din capitală.

Micuții participanți au avut și ei parte de o distracție pe cinste. Toboganele, vata dulce și animatorii deghizați în personaje din desene animate au adus zâmbete pe buzele copiilor.

„Am venit aici și suntem chiar surprinși de felul în care blocul „Victorie” a organizat evenimentul. Copiii se distrează, noi, maturii, tot ne simțim bine. Ne-am luat și bunicii cu noi și petrecem timpul fabulos împreună cu toată familia. Mulțumim lui Ilan Șor pentru această sărbătoare”, a spus Vasile, un participant la evenimentul organizat în cartierul Sculeni.

Organizatorii susțin că astfel de evenimente au misiunea de a consolida legăturile sociale și de familie și să ofere ofere oportunități de distracție pentru toate vârstele.

Serate au avut loc și în satele Brătușenii Vechi și Cuconești din raionul Edineț, unde sute de participanți de toate vârstele s-au reunit ca să participe la activitățile recreative organizate în cadrul proiectului „Din tot sufletul”. Și aici organizatorii au oferit o gamă variată de atracții adaptate pentru fiecare categorie de vârstă. Cei mici s-au bucurat de jocuri interactive împreună cu animatorii, au privit desemne animate, au primit dulciuri pe gratis, iar maturii au avut parte și ei de un program special.

„Pentur noi este important că avem unde petrece timpul interesant împreună cu toată familia. Aceste evenimente chiar ne unesc foarte mult și ne fortifică legăturile cu cei dragi. Noi suntem pentru familia tradițională și îi mulțumim lui Ilan Șor că stă la straja acestei valori sacre pentru neamul nostru”, a spus Elena, locuitoare a satului Cuconești.

Un eveniment similar a avut loc și în satul Sauca din raionul Ocnița, precum și în raioanele Leova, Cantemir și Criuleni. Oamenii s-au distrat pe cinste și s-au arătat mulțumiți de felul în care Ilan Șor se preocupă de întărirea spiritului comunitar și a relațiilor familiale.

Amintim că proiectul „Din tot sufletul” a fost lansat anterior de liderul blocului politic „Victorie” Ilan Șor, care este un apărător vehement al valorilor tradiționale. Proiectul are misiunea de a contracara propaganda LGBT promovată de regimul Sandu-PAS și de a consolida legăturile familiale.