Regiuni

Partidul ȘOR își lărgește activitatea, formând Organizații Teritoriale atât în Capitală, cât și în raioanele Republicii Moldova.

Filialele Partidului ȘOR sunt nu doar o reprezentanță politică, ci și un centru multifuncțional de analiză a situației social-politice din raioanele țării, de monitorizare a vieții populației, precum și de urmărire a politicilor duse de autoritățile locale. Informațiile acumulate îi vor permite echipei partidului să stabilescă planuri de acțiuni și să propună proiecte pentru ameliorarea situației social-economică din orașele și satele din Moldova.

De asemenea, în oficiile Partidului ȘOR, cetățenii pot afla în detaliu despre realizările, Programul și Statutul formațiunii, prioritățile și viziunile acestuia pe termen scurt și mediu, despre proiectele sociale pe care le implementează și pe care urmează să le pună în aplicare.

Tot aici, persoanele energice, pline de dorința de a contribui la ridicarea nivelului de trai în localitatea și țara lor, care vor să facă o altfel de politică – pentru oamenii simpli și nu împotriva lor, pot depune cerere de aderare la Partidul ȘOR. În prezent, acesta este singura formațiune politică din Moldova care promite și face, obiectivul principal al căreia este să intre pe arena politică a țării pentru a le schimba viața oamenilor spre bine, să transforme Republica Moldova într-un stat al bunăstării tuturor.