Acum și în GagauziyaLand: faimoasa trupă italiană de circ Bonaccini evoluează pentru copii în sudul țării
10/09/2024

Acum și în GagauziyaLand: faimoasa trupă italiană de circ Bonaccini evoluează pentru copii în sudul țării

Parcul de distracții GagauziyaLand, construit cu sprijinul filantropului Ilan Șor și deschis recent, găzduiește spectacole ale magnificului circ italian Bonaccini în fiecare duminică din septembrie.

Primul spectacol a avut deja loc, oferind copiilor din sudul țării o experiență cu adevărat de neuitat. Un număr impresionant de vizitatori au venit în parcul GagauziyaLand pentru a se cufunda în lumea magiei.

Artiștii de circ au pregătit un program extraordinar cu jonglerii, numere amuzante ale unor clovni, gimnastică și acrobație. Spectacolul, ca de obicei, a fost absolut gratuit pentru toată lumea!

Acrobațiile aeriene uimitoare au făcut inimile spectatorilor să bată mai des. Vizitatorii au apreciat profesionalismul trupei, care a reușit să creeze o atmosferă fascinantă în parcul de distracții.

Spectacolul a avut un succes răsunător, iar cei care l-au ratat au șansa de a veni la următoarele reprezentații la GagauziyaLand în luna septembrie.

Spectacolele vor avea loc și duminicile următoare, începând cu ora 11:00. Aici veți avea ocazia să vă distrați de minune cu întreaga familie.


Amintim că trupa italiană de circ Bonaccini își desfășoară permanent activitatea în parcul de distracții OrheiLand, unde a fost invitată de filantropul Ilan Șor.