Echipa blocului
05/08/2024

Echipa blocului "Victorie" vine mereu în ajutorul locuitorilor din Moldova

În fiecare zi, echipa blocului " Victorie" continuă să ajute oamenii din întreaga țară și să răspundă solicitărilor acestora. De această dată, colegii lui Ilan Șor au mers în Basarabeasca, Briceni, Telenești, Fălești și în alte raioane unde au fost solicitați să acorde ajutor. Locuitorii vin cu diverse probleme - de la lipsa alimentelor până la lipsa materialelor pentru repararea caselor dărăpănate. Toți primesc sprijin prompt și necondiționat.

Reghina Apostolova, deputat din partea grupului parlamentar " Victorie", a subliniat importanța asistenței oferite de echipa lui Ilan Șor, criticând actuala guvernare pentru lipsa de implicare în rezolvarea problemelor cetățenilor.

"Este trist să vezi condițiile în care trebuie să trăiască oamenii. Încercăm să ajutăm cât mai mulți dintre cetățenii noștri. Avem grijă de familiile cu venituri mici, oferindu-le haine, scutece, jucării, aparate de uz casnic, mobilier și așa mai departe. Nu neglijăm persoanele în vârstă, veteranii și persoanele cu dizabilități. Oamenii au diferite probleme, cu care se adresează, și văd că echipa blocului " Victorie " le întinde o mână de ajutor. Din păcate, ei au învățat deja că nu se pot baza pe autorități, pentru că Maiei Sandu și partidului său PAS nu le pasă de ei și toate promisiunile sunt doar în vorbe", a declarat Regina Apostolova.

Ilan Șor, liderul blocului " Victorie", a menționat că echipa sa nu doar că ajută în continuare pe toți cei care au depus cereri, dar crește atenția în fiecare zi pentru a acoperi și a răspunde la solicitările tuturor.

"Este pur și simplu incredibil că în secolul 21, într-o lume în care tehnologia și inovația avansează în fiecare zi, oamenii nu își pot permite lucruri de bază. Sub conducerea acestui guvern, oamenii nu își pot permite electrocasnicele necesare, un dulap sau chiar o canapea - tot ceea ce au nevoie pentru un stil de viață adecvat.

Nu pot rămâne indiferentă la nevoile cetățenilor noștri, ale poporului meu, ale Moldovei mele, care se confruntă cu astfel de probleme. Maia Sandu și manipulatorii ei occidentali au dus oamenii la sărăcie. Moldovenii trebuie să trăiască cu demnitate, nu să devină mai săraci în fiecare zi. Îi vom ajuta pe toți cei care apelează la noi pentru a găsi sprijin", a declarat liderul blocului " Victorie", Ilan Șor.

Reprezentanții blocului " Victorie " subliniază că nu pot rămâne indiferenți în fața cererii de ajutor. Pentru ei, aceasta nu este doar o preocupare, ci unul dintre pașii spre salvarea poporului.

"Ascultăm fiecare persoană, lucrăm pentru oameni și abordăm fiecare caz în parte", spun reprezentanții blocului.

Oamenii care au primit ajutor din partea blocului "Victorie" sunt recunoscători pentru asistența rapidă și eficientă, în contrast cu lipsa de implicare a guvernării.

"Nu am cuvinte să-mi exprim recunoștința față de echipa blocului ”Victorie” pentru frigiderul nou pe care l-am primit. Este un gest care ne-a ajutat foarte mult în această perioadă dificilă", spune una dintre femeile recunoscătoare.

"Am fost uimită de promptitudinea cu care echipa lui Ilan Șor a răspuns la solicitarea mea. Am primit un scaun cu rotile care mi-a îmbunătățit mult calitatea vieții", a mulțumit un alt beneficiar.

"Fără ajutorul blocului ”Victorie”, nu știu cum ne-am fi descurcat. Am primit un pat nou pentru copiii noștri și le suntem foarte recunoscători", și-a împărtășit bucuria o femeie.

"Îi transmit un mare mulțumesc și un mare salut lui Ilan Șor din satul Speia. Îi doresc toate cele bune și multă sănătate. Nici nu am sperat că voi putea să îmi reconstruiesc casa după incendiu", a spus femeia care a primit ajutor sub formă de ciment.

"Este pur și simplu incredibil să vezi pe cineva atât de activ în a ajuta comunitatea. Mulțumim echipei Ilan Șor pentru ceea ce face pentru oamenii obișnuiți ca noi", a adăugat bărbatul care a primit ajutor.

Până în prezent, echipa lui Ilan Șor a deschis mai mult de 30 de centre de audiență a cetățenilor din întreaga țară, unde persoanele care au nevoie de ajutor și sprijin pot depune solicitări în fiecare zi.