Ilan Șor a dezmințit declaraţiile primarului Chișinăului despre PR-ul pe seama curţii aşa zis reparată de municipalitate
07/08/2024

Ilan Șor a dezmințit declaraţiile primarului Chișinăului despre PR-ul pe seama curţii aşa zis reparată de municipalitate

Liderul blocului politic "Victorie" a negat acuzațiile nefondate ale primarului de Chișinău, Ion Ceban. Reamintim că, anterior, acesta a susținut că echipa sa ar fi făcut o campanie de PR pe seama reparației într-una dintre curțile din sectorul Ciocana, care ar fi fost făcută cu banii municipalităţii. În realitate, primăria nu s-a implicat nici financiar, nici într-un oricare alt mod în renovarea curţii.

"Am contribuit la amenajarea unei curți moderne. Nu au fost implicate fonduri municipale. De altfel, nici restul Chișinăului nu le-a mai văzut de mult timp. Ceban, te vom informa din timp unde va avea loc următoarea reparație. Vino şi tu când va fi gata, îţi vei face PR. Nu ne pare rău", a răspuns Șor.

El a fost susținut de deputatul parlamentului din Moldova Marina Tauber. Ea este convinsă că Ceban a decis să își asume meritele altcuiva.

"Știm că maximul de care este capabil Ceban este să copieze proiectele pe care echipa noastră le-a lansat în Orhei și în alte orașe. Dar a eșuat și la acest capitol. Pur și simplu a mințit. Este rușinos să citești astfel de declarații din partea primarului de Chișinău, care ar trebui să fie recunoscător că cineva își face treaba. Dar de mult timp nu ne mai așteptăm la nimic altceva din partea lui...", a declarat Tauber.