Ilan Șor:
07/09/2024

Ilan Șor: "Georgienii vor să își crească copiii în familii tradiționale, iar Occidentului nu îi place - nu este agenda lor"

UE a condamnat pachetul de legi adoptat în Georgia "privind valorile familiei și protecția minorilor". UE regretă adoptarea acesteia în a doua lectură și consideră că păstrarea valorilor familiei "va încetini dezvoltarea poporului și va discrimina o parte a populației".

Trebuie remarcat faptul că această lege prevede interzicerea propagandei LGBT.

Comunicatul oficial al UE a subliniat, de asemenea, că legea adoptată are consecințe negative pentru integrarea în asociație. Procesul de aderare a Georgiei la UE a fost oprit de facto.

Ilan Șor, liderul blocului politic “Victorie”, a reacționat la această veste spunând că "UE nu poate fi numită altfel decât o dictatură a perverșilor".

"Georgienii nu ard de dorința de a dansa în zdrențe curcubeu. Ei vor să își crească copiii în familii tradiționale. Dar Occidentului nu-i place acest lucru - nu este agenda lor. Ei vor ca toată lumea să danseze pe aceeași melodie globalistă. Acesta este viitorul pe care Maia Sandu și stăpânii ei ni l-au pregătit", a subliniat Șor.