Ilan Șor: „Chiar și Emmanuel Macron avertizează cu privire la destrămarea UE în viitorul apropiat”
05/10/2024

Ilan Șor: „Chiar și Emmanuel Macron avertizează cu privire la destrămarea UE în viitorul apropiat”

Președintele Republicii Maia Sandu, ca un zombie, se încăpățânează să tragă Moldova pe nava care naufragiază, numită Uniunea Europeană, a declarat liderul blocului politic „Victorie” Ilan Șor.

„Chiar și Emmanuel Macron, liderul unei țări-cheie din Uniunea Europeană, trage un semnal de alarmă și avertizează: UE este pe cale să se sfârșească. Economia se prăbușește, politicienii pierd controlul, concurența cu SUA și China a fost pierdută - și acesta este doar începutul”, a declarat Ilan Șor.

Potrivit lui, cel mai surprinzător lucru este că guvernul moldovean nu vrea să vadă sau să audă despre prăbușirea UE și nu acordă atenție previziunilor economiștilor de top cu privire la prăbușirea Uniunii. Sandu și partidul său urmează orbește cursul stabilit, fără să se gândească la consecințele pentru țară și poporul său.

„UE a fost o uniune de succes. Odinioară. Iar acum aceasta este un azil sărăcăcios conectat la aparat de ventilare artificială, a cărui telecomandă a fost luată de America. Și îl va opri în orice moment - creierul nu mai funcționează acolo”, a conchis Ilan Șor.