Proiectul lui Ilan Șor „Din tot sufletul” continuă să întărească familiile din toată țara
04/09/2024

Proiectul lui Ilan Șor „Din tot sufletul” continuă să întărească familiile din toată țara

Echipa lui Ilan Șor continuă să organizeze evenimente festive în cadrul proiectului „Din tot sufletul”, lansat anterior de liderul blocului politic „Victorie”, Ilan Șor. Chiar și pe 1 septembrie au avut loc sărbători dedicate începutului anului școlar.

O sărbătoare de neuitat a avut loc în satul Cunicea din raionul Florești, unde peste 300 de copii și adulți au petrecut minunat de Ziua Cunoștințelor.

Evenimentul a fost organizat la cel mai înalt nivel. Copiii s-au distrat cu animatorii, care au pregătit pentru ei diverse concursuri și activități. Au fost instalate două trambuline, iar copiii au fost serviți cu vată de zahăr, sucuri, înghețată, bomboane, biscuiți și popcorn – toate acestea, ca de obicei, absolut gratuit pentru micii oaspeți. De asemenea, li s-au oferit cărți de colorat și baloane cu sigla blocului „Victorie”.

Nici adulții nu au fost neglijați. Pentru ei a fost organizată o seară de dans cu muzică live. Atmosfera a fost cu adevărat minunată și buna dispoziție a dominat pe parcursul întregii sărbători.

„De când a început proiectul lui Ilan Șor „Din tot sufletul”, vedem bucuria pe chipurile oaspeților noștri. Aceasta este cea mai mare recompensă pentru eforturile noastre. Scopul nostru este să susținem cetățenii de toate vârstele, să-i facem să uite de grijile cotidiene și să le oferim ocazia de a petrece timp frumos împreună cu întreaga familie. Din păcate, autoritățile nu organizează astfel de inițiative, deși sunt foarte importante și benefice pentru consolidarea comunității noastre”, a declarat un reprezentant al blocului politic „Victorie” din raionul Florești.

„Ne distrăm foarte bine aici, ne jucăm cu copiii din satul nostru, sărim pe trambulină și ne simțim minunat. Acasă nu avem așa ceva”, a spus o fetiță din satul Cunicea.

„Din cauza situației financiare dificile, nu ne permitem întotdeauna să ducem copiii în parcuri de distracții sau la atracții. De aceea, suntem foarte bucuroși de aceste sărbători. Copiii noștri au multe activități utile, iar noi, adulții, ne simțim bine aici, ne relaxăm minunat. Avem ocazia să dansăm pe muzica preferată și să ne amintim de tinerețe”, a mărturisit o locuitoare din satul Cunicea.

Evenimente similare au fost organizate săptămâna trecută în raioanele Edineț, Râșcani, Taraclia, Căușeni, Rezina, Cimișlia, Cantemir, Ungheni, precum și în raionul Anenii Noi.

În total, începând cu luna august, peste 10.000 de copii și adulți au participat la aceste sărbători.