Surpriză din partea blocului „Victorie” pentru locuitorii mai multor așezări din raionul Orhei care și-au sărbătorit hramul
17/10/2024

Surpriză din partea blocului „Victorie” pentru locuitorii mai multor așezări din raionul Orhei care și-au sărbătorit hramul

Blocul „Victorie” a adus bucurie și distracție în mai multe localități din raionul Orhei, care și-au sărbătorit hramul. Acestea sunt Bolohani, Ocnița-Răzești, Șercani, Jora de Mijloc și Mălăiești. Echipa lui Ilan Șor a pregătit surprize pentru toată lumea.

De la animatori energici la concursuri interactive, dulciuri gratuite și vată de zahăr, totul a contribuit la atmosfera de sărbătoare. Seara a fost înfrumusețată de concerte cu interpreții locali Doina Sulac, Liliana Cazac, Laurențiu Popescu, Doina Arseni, Carolina Prepeliță și Ricu Vodă, culminând cu un impresionant foc de artificii.

Liderul blocului „Victorie”, Ilan Șor, a spus că astfel de evenimente unesc oamenii în spiritul tradițiilor și valorilor moștenite de-a lungul secolelor.

„Este o bucurie să văd comunitățile reunite în aceste momente festive. Dorim ca fiecare comunitate să simtă că este importantă și apreciată și suntem aici pentru a aduce zâmbete pe fețele oamenilor. Sărbătorirea hramului e o oportunitate excelentă de a vă conecta cu tradițiile”, a spus el.

La evenimente au participat și reprezentanți ai blocului ”Victorie”, pe care oamenii i-au întâmpinat cu pâine și sare. Secretarul executiv al blocului, deputatul Marina Tauber, a mers la Bolohani, precum și la Jora de Mijloc, localitatea pe care o conducea în urmă cu câțiva ani. Localnicii au salutat-o ​​călduros.

„Fiind aici, ca întotdeauna, trăiesc mari emoții, iar sufletul meu este plin de bucurie. Vă mulțumesc tuturor pentru căldură și recunoștință. Continuu să fiu dedicată muncii mele și lucrez pentru interesele și bunăstarea dumneavoastră. Și evenimentul de astăzi, organizat de blocul nostru, este o nouă confirmare a acestui lucru. Cu toții ne dorim un viitor în care valorile și tradițiile noastre să fie păstrate, în care pământul să ne aparțină nouă și nu străinilor, în care să trăim liber și bine în propria țară. Blocul ”Victorie” luptă pentru asta și vă rog să ne susțineți și să faceți alegerea corectă pe 20 octombrie pentru ca aceste sărbători să nu fie pierdute sau furate de regimul PAS”, a spus fostul primar de la Jora de Mijloc.

Viceprimarul municipiului Orhei, Cristina Cojocari, a fost alături de locuitorii din Mălăiești de hram.

„Am venit la acest eveniment pentru a vorbi despre disponibilitatea mea de a lupta pentru bunăstarea dumneavoastră și a întregii țări în ansamblu. Această sărbătoare, organizată de blocul ”Victorie”, are scopul de a ne aminti de cele mai frumoase valori și tradiții moldovenești. Vă doresc tuturor fericire și bunătate, o viață demnă în patria voastră”, a spus reprezentantul blocului „Victorie”.

Locuitorii au fost încântați de evenimentele organizate și au mulțumit echipei blocului ”Victorie”.

„A fost o seară minunată! M-am simțit ca și cum aș fi un copil. Evenimentele au fost minunate, iar concertul fantastic. Mulțumim blocului pentru aceste momente de neuitat!”, a spus Maria de la Șercani.

„Este grozav să văd atât de mulți oameni împreună. Evenimente de genul acesta ne apropie unul de celălalt. Mulțumim echipei care a organizat totul!”, a spus Ion din Ocnița-Răzești.

„Am venit cu familia și am avut o seară de neuitat. Copiilor le-au plăcut cel mai mult vata de zahăr și baloanele. Apreciez foarte mult că ne-au oferit momente atât de minunate”, a împărtășit Elena de la Bolohani.

Vasile, în varsta de 60 de ani, din Mălăiești, a fost profund marcat de acest eveniment. El a spus: „Sunt impresionat de organizare. M-a readus la tradiție și acasă. Suntem o țară bogată în valori. Trebuie să le transmitem mai departe, avem o comoară uimitoare. Mă bucur că am avut ocazia să particip la această sărbătoare.”

Astfel, blocul ”Victorie” și-a demonstrat încă o dată angajamentul față de oamenii de rând și păstrarea tradițiilor, oferind momente de neuitat sutelor de săteni.