„Gaz gratuit în fiecare casă”: Ilan Șor a prezentat programul blocului „Victorie”
24/09/2024

„Gaz gratuit în fiecare casă”: Ilan Șor a prezentat programul blocului „Victorie”

Liderul blocului politic „Victorie”, Ilan Șor, a prezentat programul pe care este gata să-l implementeze împreună cu echipa sa în cazul în care candidatul susținut de bloc va câștiga alegerile din 20 octombrie, precum și în cazul în care la referendum va câștiga poziția „nu” față de UE.

El a declarat că Vasile Bolea, candidatul blocului la președinția Republicii, nu a fost înregistrat de CEC pentru că Sandu și PAS se tem de o competiție corectă.

„Nu e prima dată când vedem că regimul în exercițiu se teme de noi. Acesta este motivul pentru care Vasile Bolea nu a fost înregistrat și nu i s-a permis să candideze în cursa electorală. În ciuda acestui fapt, mergem înainte. Scopul nostru în aceste alegeri este să spunem un „NU” ferm Uniunii Europene”, a declarat Ilan Șor.

Liderul „Victoriei” a enunțat punctele din programul blocului politic, care vizează îmbunătățirea calității vieții cetățenilor Republicii.

Ilan Șor a promis că de la 1 decembrie gazul va fi gratuit pentru cetățenii țării, iar în următorii doi ani va investi două miliarde de dolari în drumuri, parcuri, grădinițe, școli și spitale. În plus, programul prevede interzicerea propagandei LGBT.

„Vom convinge Parlamentul să adopte o lege privind interzicerea totală a propagandei LGBT și interzicerea atacurilor la adresa credinței”, a declarat liderul Blocului ”Victorie”".

Șor a mai amintit că întotdeauna se ține de cuvânt. „Știți, fac promisiuni răsunătoare, dar îmi țin cuvântul față de dumneavoastră. Eu sunt singurul care nu v-a înșelat niciodată. Când am câștigat la Orhei, am spus că voi construi un oraș de vis. Și astăzi am construit un oraș de vis”, a declarat Ilan Șor.

Vă reamintim că Șor a construit drumuri, terenuri de joacă și parcuri în majoritatea satelor din raionul Orhei. După victoria sa în Găgăuzia, el a promis locuitorilor din „GagauziyaLand”, adaosuri la pensii, proiecte de infrastructură și gaz. Oamenii au primit pensiile promise. Proiectele de infrastructură sunt implementate și doar acordul privind gazul a fost împiedicat de Chișinăul oficial, lipsindu-i pe oameni de această oportunitate.

„Programul pe care l-am prezentat va fi completat. Dar acestea sunt punctele care vă vor schimba viața deja la o lună după alegeri. La 20 octombrie 2024, noi împreună vom începe o viață nouă, bogată, frumoasă și fericită”, a conchis liderul blocului politic «Victorie».